Supporters

supporter van de proeftuinSupporters zijn de telers of ZZP-ers die actief zijn in de fruitteelt en die jaarlijks een financiële bijdrage aan de proeftuin leveren.

Voor het voortbestaan van Proeftuin Randwijk is steun van fruittelers noodzakelijk. Wij streven er naar dat een aanzienlijk deel van de telers supporter wordt van de proeftuin. Hierdoor is de bijdrage per teeltbedrijf gering maar de totale bijdrage aanzienlijk!
Om supporter te worden van Proeftuin Randwijk wordt aan grootfruittelers een bijdrage van € 180,00 (excl. BTW) per jaar gevraagd. Vanaf 2018 is op de proeftuin ook een modern Houtig Kleinfruitcentrum gevestigd. Kleinfruittelers kunnen supporter worden voor € 250,- (excl. BTW) per jaar.

Wat levert het supporterschap u op? Wij vermelden uw naam op onze website. U ontvangt maandelijkse onze nieuwsbrief waarin o.a. de resultaten van onderzoek en demo's op de proeftuin bekend maken. Ook ontvangt een inlogcode waarmee u toegang heeft tot de kennis die wij op de website publiceren. Tevens nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse supportersbijeenkomst en krijgt u gratis toegang tot de jaarlijkse opendag. Telers die geen supporter zijn betalen vanaf 2017 voor deze open dag een toegangsprijs. In 2019 is de toegangsprijs voor niet supporters € 100,- per persoon. 

Bent u fruitteler of ZZP-er in de fruitteelt? Graag nodigen wij u uit om supporter te worden van Proeftuin Randwijk door het inschrijfformulier op deze website in te vullen.

Een bloeiende Proeftuin Randwijk is er ook in uw belang!


Aanmelden kan hier!

Bent u ook benieuwd wie al supporter zijn? Via onderstaande links vindt u ze allemaal. 

Kleinfruittelers die onze supporter zijn

Grootfruittelers die onze supporter zijn