Sponsorenbijeenkomst 17 augustus 2017

Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een aantal activiteiten exclusief voor de sponsoren van de proeftuin. Daarom nodigen wij onze sponsoren hierbij van harte uit voor een interessante netwerkbijeenkomst voorafgaand aan onze open dag op 17 augustus. 

Wij willen onze sponsoren tijdens deze bijeenkomst op de hoogte brengen van actuele ontwikkelingen op de proeftuin. Deze keer ligt daarbij de focus op het onderzoek dat plaatsvindt op de proeftuin. Zoals u inmiddels van ons gewend bent hebben wij ook deze keer weer een inspirerende spreker uitgenodigd.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.30 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Opening door Siep Koning (voorzitter stuurgroep Proeftuin Randwijk)
13.05 uur Actualiteiten rond onderzoek op Proeftuin Randwijk door Marianne Groot (stuurgroeplid Proeftuin Randwijk)
13.20 uur Inleiding met als thema “hoe een kleine sector effectief kan innoveren” door Ernst van den Ende (algemeen directeur van de Plant Sciences Group WUR).
14.15 uur Drankje
14.30 uur Start open dag

In verband met de catering vragen wij onze sponsoren aan te geven of zij wel / niet aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan tot en met maandag 14 augustus onder vermelding van sponsoren bijeenkomst uw bedrijfsnaam en het aantal personen waarmee u komt. Aanmelden kan via onze contactpagina.