Standhouders voor bedrijvenmarkt open dagen 2018 gezocht!

00219 april 2018:  Op 16 en 17 augustus 2018 worden op de proeftuin de jaarlijkse open dagen gehouden. Op 16 augustus is de dag gericht op Nederlandse gasten. Op 17 augustus heeft de open dag een internationaal karakter. Gelijktijdig met de open dagen zal net als voorgaande jaren een bedrijvenmarkt plaatsvinden. Hier kunt u als bedrijf de bezoekers laten kennismaken met uw product en/of dienst.

 

De bedrijvenmarkt is open vanaf de ontvangst. Op 16 augustus is de ontvangst om 14.30 uur en eindigt het programma rond 20.30 uur. Op 17 augustus is de ontvangst om 10.00 uur en eindigt het programma rond 17.00 uur. Dit jaar rekenen wij verdeeld over de twee dagen op meer dan 650 bezoekers. Uit ervaring weten we dat de mix van rondgangen langs de diverse onderzoeken en demo’s in combinatie met de bedrijvenmarkt wordt gewaardeerd.Gedurende het programma zijn er pauzes zodat de bezoekers de kans krijgen om onder het genot van een hapje en drankje over de bedrijvenmarkt te lopen. 

Download via onderstaande knop meer informatie en het aanmeldingsformulier als u zich wilt aanmelden als standhouder voor de open dag(en).

groene downloadknop