Natyra-dag

Op woensdag 23 augustus vindt op Proeftuin Randwijk de eerste Natyra-dag plaats voor biotelers en omschakelaars.

Sponsorenbijeenkomst 17 augustus 2017

Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een aantal activiteiten exclusief voor de sponsoren van de proeftuin. Daarom nodigen wij onze sponsoren hierbij van harte uit voor een interessante netwerkbijeenkomst voorafgaand aan onze open dag op 17 augustus. 

Programma  open dagen Proeftuin Randwijk op 17 en 18 augustus 2017

Op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus 2017 organiseren Fruitconsult BV, de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), de Centrale Adviesdienst Fruitteelt (CAF) en Wageningen University & Research (WUR) open dagen op Proeftuin Randwijk. 

Dit jaar worden voor het eerst twee open dagen georganiseerd. Op 17 augustus wordt de jaarlijkse open dag gehouden. Deze dag is zoals altijd gericht is op Nederlandse en Belgische bezoekers.
Op 18 augustus organiseert Proeftuin Randwijk haar eerste open dag voor internationale vakgenoten. De organisatie rekent verdeeld over deze twee dagen op ruim 600 bezoekers

Steenfruitavond 20 juli 2017

Op donderdag 20 juli 2017 organiseren de partners in de proeftuin de jaarlijkse steenfruitavond op Proeftuin Randwijk. Dit keer staat het gewas pruim centraal. De bijeenkomst richt zich op professionele pruimentelers en bedrijven en organisaties die nauw betrokken zijn bij de Nederlandse pruimenteelt.

Partners, supporters en sponsoren blikken terug op 1 jaar Proeftuin Randwijk

Randwijk, 18 mei 2017, In januari 2016 zijn de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), Wageningen University & Research (WUR), de Centrale Adviesdienst Fruitteelt (CAF) en Fruitconsult een partnerschap aangegaan rond Proeftuin Randwijk. Gisteren, 17 mei, keken de partners tijdens een netwerkbijeenkomst voor sponsoren (bedrijven) en een avondexcursie voor supporters (telers) terug op een succesvol eerste jaar.

Supporters & sponsoren save the date: 17 mei 2017

Op 17 mei wordt op de proeftuin een bijeenkomst georganiseerd voor sponsoren en supporters.

Drie nieuwe sponsoren!

24 februari 2017:  De afgelopen weken hebben we 3 nieuwe sponsoren mogen verwelkomen.

Steeds meer Activiteiten op de proeftuin.

24 februari 2017: De afgelopen periode is Proeftuin Randwijk gastheer geweest voor diverse bijeenkomsten.