Open Dag

Open dag 20 augustus 2020

  
Download hier de plattegrond van de bedrijvenmarkt  tijdens open dag 2020.
 
 Voorbereiding open dag 20 augustus 2020 is gestart, inschrijven voor de bedrijvenmarkt is nu mogelijk!
 

De coronacrisis maakt dat mensen, bedrijven en organisaties in een onzekere situatie verkeren. Ook u zult in uw bedrijf ongetwijfeld merkbare effecten hebben. Het is nu nog niet te zeggen hoe lang de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid zullen gelden. We hopen dat u gezond blijft en dat de economische schade beperkt blijft.  Ondanks alles gaan de demo's en onderzoeken op de proeftuin tot nu toe gewoon door. We hopen dat het normale leven in de loop van de zomer weer een beetje op gang kan komen zodat we op 20 augustus 2020 onze jaarlijkse open dag kunnen houden.
Een dag waar sectorgenoten elkaar weer in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten én een dag waarop we iedereen willen laten zien waar we op Proeftuin Randwijk allemaal mee bezig zijn.

Het organiseren van de open dag en de bedrijvenmarkt is veel werk. Daarom hebben we gemeend de voorbereidingen toch maar te starten door bedrijven uit te nodigen een stand te reserveren voor deze bedrijvenmarkt.  De inschrijving staat tot 10 april alleen open voor onze sponsoren. Daarna kunnen ook andere bedrijven en organisaties zich aanmelden. 

We willen hier nadrukkelijk bij vermelden dat gezien de situatie het tot 31 juli 2020 mogelijk is uw aanmelding kosteloos te annuleren. Mocht de open dag door de coronacrisis helemaal niet door kunnen gaan dan brengen wij uiteraard geen kosten in rekening. 

Hieronder leest u alle informatie:

Algemene achtergrondinformatie: 
De jaarlijkse open dag wordt dit jaar gehouden op donderdag 20 augustus 2020. We starten zoals gebruikelijk om 14.15 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 13.30 uur. De activiteiten eindigen rond 20.30 uur waarna voor wie dat wil wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Op deze dag komen normaal gesproken ruim 600 nationale en internationale bezoekers. Dit zijn fruittelers en andere beroepshalve geïnteresseerden. Zij worden tijdens de dag geïnformeerd over de allernieuwste inzichten op het gebied van hoogwaardige en duurzame productie van appels, peren, pruimen, kersen én kleinfruit. Naast het interessante programma is er ook dit jaar weer een ruim opgezette bedrijvenmarkt.

Het volledige programma maken we begin augustus 2020 bekend. 

Deelnemen aan de bedrijvenmarkt:
We nodigen bedrijven die graag in contact wil komen met fruittelers en de fruitteeltsector uit om standruimte te huren op de bedrijvenmarkt.

De sponsoren van de proeftuin krijgen als eerste de mogelijkheid hun bedrijf aan te melden voor een mooie plek op de bedrijvenmarkt.
Deze voorinschrijvingsmogelijkheid geldt tot en met 10 april 2020, daarna kunnen ook andere geïnteresseerden zich inschrijven.  
Uiteraard kunnen sponsoren zich  ook na 10 april nog inschrijven maar dan is de kans op de beste plekken op de markt iets kleiner.  

Hoe werkt het:

 1. Open bovenaan deze pagina de meest actuele plattegrond. 
 2. Selecteer 3 standnummers die uw voorkeur hebben.
 3. Meld u aan via het digitale aanmeldformulier en vermeld daar op de standnummers van uw voorkeur. 
 4. Na het aanmelden ontvangt u automatisch een bevestiging met alle gegevens en de keuze die u heeft doorgegeven.

Een paar spelregels:

 1. Bij gelijke interesse in dezelfde standplaats is de volgorde van aanmelden leidend. Aan het opgeven van een voorkeurplaats zijn dus geen rechten te ontlenen. 
 2. Is uw voorkeur niet meer mogelijk dan nemen wij contact met u op voor het bepalen van het best mogelijke alternatief. 
 3. Mocht er meer of minder standruimte nodig zijn dan we nu voorzien dan behouden we ons het recht voor om in overleg met u wijzigingen in de standplaatsen aan te brengen. 
 4. Aanmelden kan uitsluitend via het digitale aanmeldformulier

Overige informatie: 

 • Opbouwen bedrijvenmarkt: 20 augustus vanaf 10:00 uur tot 13:00 uur.
 • Om 13.00 uur moeten alle auto's van de bedrijvenmarkt af zijn! Wij adviseren om bedrijven die machines neer willen zetten dit zo vroeg mogelijk te doen i.v.m. de beperkte ruimte voor grote opleggers etc.
  Wij vragen u uw stand direct na afloop af te bouwen. 
 • De open dag met bedrijvenmarkt begint om 13:30 tot ca. 20:30 uur. De eerste rondleiding start rond 14.15 uur.
 • De entree voor de open dag is € 100,- incl. btw (voor sponsoren en supporters is de toegang GRATIS)
 • Als standhouder ontvangt u 5 toegangstickets voor de standbemanning of om te kunnen weggeven.
 • Annuleren is kosteloos mogelijk t/m 31 juli 2020, vanaf 1 augustus 2020 wordt (als de dag doorgaat) 25% van de factuur in rekening gebracht.
 • De standprijzen (genoemde prijzen zijn excl. btw) zijn:

Standruimte                                                   

Prijs voor onze sponsoren                      

Normale prijs voor bedrijven die geen sponsor zijn 

kleine plaats (ca. 2,5x2m

€ 205,-

€ 410,-

kleine plaats (ca. 2,5x2m)
MET MARKTKRAAM (ca. 2x0,8m)

€ 205,-

€ 410,-

grote plaats (ca. 4x4m) 

€ 360,-

€ 510,-

grote plaats
MET PAGODETENT (ca. 4x4m)

€ 530,-

€ 680,-

 

Vragen?
Mochten u nog vragen hebben over de bedrijvenmarkt dan kunt u contact opnemen met Karin Rommens. 
Zij is bereikbaar van ma t/m do op 06-22 944 037 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heeft u andere vragen over deze open dag neem dan gerust contact met ons op via info@proeftuinrandwijk.nl.