Opmerking

Om het hele artikel te kunnen lezen dient u te zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker van onze website. Als u daarover vragen hebt, kunt u zich richten tot ons secretariaat via het contactformulier.

Zomerprogramma in plaats van open dag 2020

Randwijk, 28 mei 2020:  De adviesraad van Proeftuin Randwijk heeft besloten dat de jaarlijkse open dag op de proeftuin dit jaar niet doorgaat.  Op de open dag komen normaal gesproken meer dan 600 bezoekers. De Corona regels van de rijksoverheid laten het momenteel niet toe om met zulke grote groepen mensen bij elkaar te komen. De verwachting is ook dat dit voor 1 september niet zal veranderen. Vandaar dit besluit.

In lijn met het voorgaande zullen ook de geplande supporters en sponsoren bijeenkomsten geen doorgang kunnen vinden.

Wat gaan we wel doen?
We vinden het als proeftuin heel erg belangrijk dat we met name met onze supporters en sponsoren de kennis die we op de proeftuin ontwikkelen actief delen. Daarom gaan we deze zomer het volgende doen: 

  • We zullen een aantal filmpjes publiceren waarin onderzoek en demo’s op de proeftuin aan de orde komen. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn; het Houtig Kleinfruit Centrum, onderzoek rond vruchtboomkanker, Fruit 4.0, biodiversiteit, biologische teelt, rassen, vochtmonitoring etc.
  • Op 31 juli verschijnt er een special van het vakblad Fruitteelt die geheel in het teken staat van wat er op de proeftuin gebeurt. Onze sponsoren krijgen als eerste de mogelijkheid om in dit blad te adverteren.
  • Wilt u zelf komen kijken samen met klanten of collega’s. Ook dat kan in overleg. In dit geval geldt wel dat dit niet kan als er al een groep op de proeftuin is omdat we voorlopig de grens van 30 gasten hanteren.

Naast deze activiteiten gaan we gewoon door met onze maandelijkse nieuwsbrief. Blijven we de kennisbank op onze website vullen en kunt u ons volgen op facebook.

Bij alles wat we doen of organiseren houden wij ons aan de Corona richtlijnen van de overheid en vragen onze bezoekers dit ook te doen.