Agenda

Fruit@work bijeenkomst voor WUR
Vrijdag, 16 Augustus 2019, 11:00 - 16:00

20180816 Open dag voor WUR medewerkersFruitconsult verzorgt vanuit Proeftuin Randwijk voor alle WUR medewerkers gezonde voeding op de werkplek. Iedereen kent ondertussen wel de ’Fruit@Work afhaal-punten’ in de WUR gebouwen die Fruitconsult van heerlijk fruit voorzien.

Fruitconsult laat graag zien waar dat fruit vandaan komt. Dat kan op de open dag op 16 augustus as. Alle medewerkers van WUR zijn van harte welkom om een keer te ervaren waar het Fruit@Work geproduceerd wordt. Een ‘meet and greet’ met het Fruit@Work. 

Locatie: Proeftuin Randwijk, Lingewal 1, Randwijk
Aanvang: 11.00 uur
Sluiting: 16.00 uur; laatste rondleiding start om 14.30 uur

Fruitconsult is verantwoordelijk voor de verzorging van de boomgaarden van Proeftuin Randwijk, het meest innovatieve fruitbedrijf van Nederland. Niet voor niets is het ook de thuisbasis van WUR Wageningen Plant Research Randwijk. De oppervlakte van 17,5 hectare is grotendeels ingeruimd voor de teelt van appels en peren. Er wordt echter ook 1,5 hectare kersen, pruimen en zachtfruit geteeld. Een flink deel van het fruit wordt gebruikt om de WUR medewerkers wekelijks van hun Fruit@Work te voorzien.

Tijdens de dag is er een ruimte ingericht waar men een goed overzicht heeft van de vele onderzoeken die op Proeftuin Randwijk gebeuren. In deze ruimte is er een ontvangst met koffie/thee of appelsap met een stuk appeltaart. Kinderen zijn van harte welkom. Voor de kleinsten is er een springkussen. Vanuit deze ruimte vertrekt ieder kwartier een rondleiding.

Lijkt het je leuk om dit bijzondere fruitbedrijf te bezoeken?  Meld je dan aan voor deze open dag. Toegang is gratis.

Download hier het programma.

Aanmeldformulier:

Fruit@Work bijeenkomst voor WUR 16 augustus 2019

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer, is het e-mailadres correct?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Wij verwerken uw gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer

 

Locatie Proeftuin Randwijk, Lingewal 1 Randwijk